Descoperă
totul despre proiect

Întrebări frecvente
despre consultanță în carieră

A
2
C
D
5
F
G

Obiectiv proiect

Prin proiectul "Vreau o carieră!" ne propunem să oferim susținere persoanelor ce sunt în căutarea unei cariere.

Prin evenimentele derulate ne propunem să ajutăm un număr cât mai mare de persoane care să obțină cariera pe care și-o doresc.

Buton new
Buton nou 2

Parteneri proiect "Vreau o carieră!"

Fundația Hans Seidel

Pacea, libertatea şi democraţia – acestea sunt valorile promovate de către Fundaţia Hanns Seidel, care își desfășoară activitatea în peste 60 de țări. În România, Fundația Hanns Seidel este prezentă încă din 1992. Obiectivul cel mai important asumat de HSS este consolidarea dezvoltării sociale și democratice a României, prin sprijinirea procesului de reformă politică în stat și în societate - pe plan național și local, în sectorul instituțional și al societății civile din România. Acțiunile desfășurate vizează, ca grupuri țintă, atât reprezentanți ai autorităților statului și ai instituțiilor publice, cât și ai societății civile, o atenție deosebită fiind îndreptată către tineri, ca promotori ai unei schimbări nealterate de meandrele trecutului.

Institutul de Studii Populare

Institutul de Studii Populare (ISP) este fundaţia oficială a Partidului Naţional Liberal. ISP generează un spațiu de dezbatere profesionist pentru problematica actuală de pe agenda cetăţenilor şi prezintă soluțiile PNL la problemele sociale, economice și culturale din societatea românească, prin următoarele tipuri de acţiuni:Organizarea de conferințe, seminarii, dezbateri publice naționale și internaționale, aniversări, comemorări, festivaluri;Cercetare, documentare, elaborarea de studii şi cercetări academice, crearea unor grupuri permanente de lucru, realizarea de sondaje şi cercetări de piaţă;Programe pentru tineri lideri politice, formare de formatori sau traininguri specializate pe domenii.

Platforma Educație Competitivă

Asociația Platforma pentru Educație Competitivă (PEC) are o viziune pragmatică asupra educației. Noi considerăm că educația trebuie privită ca o resursă inepuizabilă și esențială pentru dezvoltare socială, economică și culturală. Educația trebuie să dea randament, într-un sens socio-cultural, adică să producă elevi și părinți fericiți care să fie pregătiți pentru prezent, dar și pentru provocările viitorului care se apropie mereu cu repeziciune. Scopul PEC este sprijinirea educației și culturii în multiplele lor forme de manifestare, prin abordarea acestora din perspectiva competitivității mecanismelor de educație și a promovării actului cultural, prin susținerea învățării la orice vârstă și prin facilitarea conectării sistemului de educație din România la nivel european și mondial.
300

Participanți


+300 de participanți la evenimentele organizate.

85%

Rata de succes


85% dintre participanți au găsit un loc de muncă.

+30

Evenimente


Peste 30 de evenimente organizate în România

Share